Defaqto Matrix

Defaqto Matrix gir øyeblikkelig og upartisk markeds- og konkurrentinnsikt: 

  • Sparer bedriften din tid og kostnader forbundet med å samle, analysere og formidle markeds- og konkurrentforståelse
  • Hjelper deg med å forstå og reagere på endringer i markedet da de skjer uten forsinkelse
  • Gjør det mulig for deg å maksimere effekten av markedsaktiviteten din, internt og eksternt, ved å gi deg mulighet for å identifisere unike salgsforslag og kommunisere dem effektivt

Sparer tid og kostnader

Matrix sparer deg for den betydelige tiden og kostnaden som er involvert i å samle, strukturere og vedlikeholde denne bredden og dybden av data selv. 

Matrix er bygget på alle våre markedsdata. Vi standardiserer dataene for å sikre enkel bruk og produktsammenligning. Videre er programvaren fleksibel til bedriftens behov, når det gjelder hva som skal vises og distribueres - inkludert automatisering av det som skal vises. 

Øyeblikkelig forståelse og å kunne reagere på produktendringer

Ved å gjøre det mulig for deg å kjøre engangs- eller vanlige endringsrapporter, kan Matrix deg umiddelbart identifisere om konkurrenter har gjort noen produktfunksjoner endringer eller brakte nye produkter til markedet - noe som gir deg muligheten til å reagere raskt. 

Maksimere markedsvirkningen

Ved å ha tilgang til komplette konkurrentproduktdata, kan du lettere identifisere produkters unike salgsmuligheter og plassere produktet ditt gunstig i forhold til det nest beste alternativet.

I tillegg hjelper Matrix deg med denne innsikten å ta konkurransedyktige produkter til markedet.

Share this