Defaqto Compare

Ved å gjøre det mulig for deg å vise frem dine produkters viktige funksjoner kontra konkurrerende tilbud, Defaqto Compare:

  • Hjelper til å drive salgskonverteringer og kundebevaring - som muliggjør umiddelbar selgeridentifikasjon og rettferdig kommunikasjon av produktets unike egenskaper
  • Støtter kundenes merkevareerfaring ved å legge til rette for større gjennomsiktighet av hva ditt produkt tilbyr sammenlignet med konkurrentene
  • Reduserer overholdelse av risiko og kostnader ved å hjelpe deg med å bevise levering av kvalitet gjennom rett informasjon til kunder

Defaqto Compare kan brukes i et call senter eller agent/partner-miljø, eller som et kundevennlig verktøy på nettstedet ditt.

Driver salg og kundebevaring

Compare gjør det mulig for selgere å bruke mer tid på frontlinjen, da det er et enkelt verktøy som krever minimal opplæring. Det forbedrer også selgerens tillit til produktet og deres evne til å håndtere kundeinnsigelser mer effektivt.

Programvaren tilrettelegger også en funksjonsbasert tilnærming til produktdifferensiering, som bidrar til å motvirke et prisfokusert fokus.

I tillegg kan du sammenligne salgsmessige konsekvenser av programvaren og til slutt avkastningen på investeringen.

Støtter kundenes merkevareopplevelse

Compare forbedrer kundenes reise ved å muliggjøre større gjennomsiktighet av hva produktet gir mot det bredere markedet.

Når det brukes på nettet, gir den kundene mulighet til å gjøre egne undersøkelser – som beriker kundeopplevelsen.

Redusere overholdelse av risiko og kostnader

Programvaren hjelper deg med å bevise levering av informasjon til kunder før, under og etter salget.

Share this